Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Aquarium Beluchting Zuurstof Circulatie Pomp - Waterpomp Luchtpomp - 220l Aquarium Beluchting Zuurstof Circulatie Pomp - Waterpomp Luchtpomp - 220l Aquarium Beluchting Zuurstof Circulatie Pomp - Waterpomp Luchtpomp - 220l Aquarium Beluchting Zuurstof Circulatie Pomp - Waterpomp Luchtpomp - 220l Aquarium Beluchting Zuurstof Circulatie Pomp - Waterpomp Luchtpomp - 220l

Aquarium Beluchting Zuurstof Circulatie Pomp - Waterpomp Luchtpomp - 220l

Aleas

  • Barcode: 8719984001614

Specificaties

Alles over dit product

Deze dompelpomp is ontworpen voor voortdurende watercirculatie en beluchting of het bedienen van je aquariumfilter. De pomp kan gebruikt worden in aquariums, tuinvijvers en grootschalige vijvers of aquariums. De aquarium pomp is compact en in staat om efficiënt te werken met weinig lawaai.

Perfecte beluchter voor het aquarium met een capaciteit van 220 liter per uur! Noodzakelijk in het aquarium, omdat het zorgt voor de juiste groei van planten en kweekvis. Het vergemakkelijkt het mengen van water en het binnendringen van zuurstof in het water, evenals het verwijderen van schadelijke gassen uit het aquarium. Het apparaat is klein - het neemt geen kostbare ruimte in beslag!

De pomp is stil , hij verbruikt zeer weinig elektriciteit en is extreem gemakkelijk te gebruiken. Het kan de hele dag werken!

De onderkant van het apparaat is uitgerust met rubberen zuignappen.

Technische gegevens:
* aquarium tot 220 l
* rendement: 220 l / h
* stroomverbruik: 4 W
* voeding: 220-240V / 50Hz
* maximale druk: 0,6 M

Overige kenmerken

Gewicht 0.126 kg
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Type beluchting Luchtslang
Verpakking breedte 8.00 cm
Verpakking hoogte 60 mm
Verpakking lengte 8.50 cm

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over Aleas

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.